16 de desembre del 2013

PAPA SENSE FRONTERES

Tenim un "papa sense fronteres". Un papa que ens cuida, que posa seny, que hi és, que no s'ho vol perdre, que fa banyeres i rentadores, que ens ajuda a aprendre, que ens fa riure, que passa escombres, que té manetes d'or i cor d'elefant. Un papa que ens omple d'alegries i que ho fa valorant els petits detalls del dia a dia. Un papa que necessita poc per viure però que, en canvi, ofereix molt a la vida dels altres. 

Avui, aquest papa, ens ha regalat una joguina nova, totalment reciclada. A partir d'una caixa d'emmagatzematge dels antics cassettes, ha construït una joguina preciosa. Un procés que, a més, ha fet amb l'Aloma i que han convertit en una sorpresa per a mi. Es tracta d'una superfície amb tres laberints per a bales metàl·liques. Us el presento? És sensacional i, igual que el papa, entusiasma i desperta curiositats.

El punt de partida va ser un "trasto vell" que feia més nosa que servei, 
però que la intuïció deia que no havíem de llançar.


El procés fou ampli i va oferir possibilitats a mida de tothom. 
Al papa, el bricolatge; el seu fort.
A l'Aloma, la decoració; una de les seves predileccions. 


El resultat parlava per si sol: una obra d'enginyeria



El joc va començar i encara no ha acabat... 
Fer entrar les bales pel forat corresponent, empènyer-les, fer-les lliscar, endevinar el camí...


...les mans es col·loquen, els dits treballen, la coordinació ull-mà s'afina i el cervell planifica el recorregut cap l'objectiu final...


...i arriba el moment esperat: trobem la sortida!


Moments de joc; de donar i rebre en família.

2 comentaris:

  1. INTERESSENTÍSSIM JOC!!! ENHORABONA NARCÍS PER LA TEVA CREATIVITAT I FELICITATS A TOTA LA FAMÍLIA. ESTIC SEGURA QUE EN GAUDIREU MOLT, COM HO FEU AMB TOT EL QUE FEU.

    ResponElimina
  2. Deixem de fer altres coses, t'ho asseguro (planxes, pols, casa en general!). Això sí, vivim minut a minut! Un petó molt gran i merci pel comentari!

    Aina

    ResponElimina