21 de desembre del 2013

PINTEM AMB TARGETES

Les tardes d'hivern són llargues. Llargues i plenes de refredats, de fred, de tos, de foscor, de vespre. Per això sovint ens aferrem al recurs de buscar activitats que omplin el temps i engresquin l'estat d'ànim. La pintura és un membre més de la família i sovint ve de convidada. O, més ben dit, la convidem a venir. Aquest cop, per variar la proposta, hem introduït un element nou: l'ús de targetes comercials com a instrument per a crear. 

La invitació inicial és fàcil: tirem gotes de pintura de manera aleatòria en un full. En tractar-se dels dies de festes, combinem colors nadalencs: vermells, verds, blancs i daurats. També combinem el color del full: blanc i negre. 


El procés transcorre, també, amb absoluta facilitat: les mans fan dansar la targeta i enllacen les taques; com neu fonent-se, com gebra desglaçant.



El resultat més aparent és el caos, la barreja absoluta, la confusió portada a l'extrem.


En pocs minuts, però, aquesta unió completa agafa cos i guanya espectacularitat 100%.





Nosaltres hem quedat sorpresos. Una d'aquelles propostes que guardarem segur. En el record, però també a la paret o a la carpeta dels tresors pintats. Una activitat sense grans requeriments, sense complicacions, mancada de preparació prèvia. Una invitació totalment inclusiva, apta per a tots els públics i totes les edats.

2 comentaris:

  1. M'encanta el resultat! Al barrejar els colors amb la targeta, queden aquestes ratlles típiques que sempre m'han agradat. Una idea genial que no tardarem a provar!
    M'he passejat pel teu blog i veig que tenim interessos comuns. T'afegeixo a la barra lateral dreta del meu blog, així e tseguiré amb més facilitat. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Sí, nosaltres fa molt de temps que us seguim! De fet, som un més dels vostres fans, així que tot un honor formar part de la vostra barra de blocs enllaçats!!!

    ResponElimina