6 de gener del 2014

MÀGIA DE REIS

El dia de Reis no és només un dia. És la culminació de moltes coses; un procés d'il·lusió concentrada, un "posar a prova" les expectatives, un viure en família, un donar-ho tot de si mateix. Precisament per això el dia de reis és un batibull d'emocions de tot tipus: entusiasme, preocupació, satisfacció, sorpresa, excitació, desbordament, alegria, esgotament. A la família, el vivim d'una manera molt intensa i no deixem escapar cap petit moment de la jornada. Les estripades de papers d'uns i altres. Les iaies que van nervioses. El tiet que es lleva tard. Els canelons i les gambes. El detallet, sempre a punt, per la boira i per la Nuca. El papa i les fotos. Les muntanyes de regals amb un nom que identifica el destinatari. L'amic invisible que fa dies que és visible (per a alguns!). Mosaics de joguines a cada racó. Converses de cotxes, del Barça, de mestres. Discussions, polaritzades, sobre últimes tecnologies. El tortell que tanca l'àpat. Aquell que treu la fava però no se'n recorda mai l'any següent. Són tantes coses que, de fet, podríem escriure l'entrada més llarga i les idees encara brollarien. 

Aquest any 2014, hem viscut el dia d'una forma més intensa. Com si d'un regal es tractés... un regal que hem anat embolicant a poc a poc, amb petits passos plens d'il·lusió, i amb el millor de tots els papers possibles... fixeu-vos-hi!

La carta reis...


Moments de valentia i protagonisme!


El fanalet: una excusa més per reunir-nos i compartit un petit projecte...


Sempre amb el rerefons d'un berenar genial, preparat entre tots!


Brots de llum per il·luminar la cavalcada...


Deixem una petita sorpresa als reis, preparada amb molta cura i entusiasme...!


Els regals ens han arribat d'una forma màgica. 
Quan ens hem llevat, eren tots dins d'una tenda fantàstica. Quin munt de possibilitats! 


I el moment dels grans esforços...


I és que de fet, el dia de Reis és un d'aquells moments familiars en majúscules. Ho és perquè li hem fet i perquè tots tenim clar que volem que continui sent el que és.

1 comentari:

  1. Un programa molt complet! Segur que en guardaran un molt bon record! Una abraçada

    ResponElimina